Article

Find, Search, Reprint, Submit Articles For Free

tab scherm reparative


tab scherm reparative  wordt gemaakt door het honderden aanbod om PSP-frameworks tegen lage kosten te repareren, bijvoorbeeld dertig dollar om je UMD-problemen op te lossen of iets meer om elk van de drie te bekijken. Met het oog op de waarheid is dat zeker geldig, en ze krijgen stof in de gevallen, die in werkelijkheid effectief kunnen worden opgelost zonder ze naar een gefixeerde focus te brengen of het voor een lange pauze terug te sturen terwijl ze worden ontmanteld. Draai de PSP om en haal de batterij eruit. Je hebt een kruiskop, een platte schroevendraaier en een UMD-ingang nodig. Koppel de flexibele link van de vangstangen los door dat lipje naar u toe te tillen en die link naar buiten te schuiven. U ziet een sticker met de garantie 'ongeldig wanneer verwijderd'. Teder kronkelt het vrij van de opening aan de achterkant. Voorbeelden van normale problemen zijn dode pixels op het scherm, kapotte UMD-schijven en zelfs enkele eenvoudige stubs die niet werken. Trek de tegenovergestelde kant op dezelfde manier geleidelijk weg met het doel dat je hem geen schade toebrengt en draai daarna het LCD-scherm op een hoek van negentig graden zodat je bij die connector kunt komen. Wederom met de platte schroevendraaier en ZEER GEMA  tab scherm reparative   ELIJK, wrik de spil naar de zijkant en naar buiten. Om te beginnen met het demonteren, moeten de zeven schroeven uit de behuizing aan de achterkant van de PSP worden verwijderd.

 

Mijn reactie daarop zou zijn, om welke reden zou je zeggen dat je het in die stijl toch wel buigt? Koppel de flexlink los die de vangstangen aangeeft. Let op, de garantie dekt geen stof in het scherm, dus als je het nodig hebt, heb je een minimale beslissing om het zelf te verwijderen; en garanties opheffen is wat gadgets eigenaardigheden en pc-nerds doen. Geen enkel nieuw item zal ooit uit de behuizing vliegen, met name een die zo langverwacht is als deze, zonder een aanzienlijk aantal problemen, bugs en glitches. Zet je UMD-ingang goed neer. De ander zegt dat de UMD zal uitvliegen wanneer deze wordt omgedraaid. Als u het afdwingt, zult u het waarschijnlijk breken, dus wees er gevoelig voor. Schuif de linkerhoek op zijn plek en zorg ervoor dat de metalen accommodatie wordt geassocieerd met de binnenkomende ingang. Open het raamwerk met behulp van de twee wastafels met de tab scherm reparative   -plaats. Als het tijd is om het weer in elkaar te zetten, denk dan meestal na over wat u gaat scannen. Op het moment dat de lipjes vrij zijn van het kussen, drukt u op de vergrendeling om de UMD-ingang te openen. Wees ongelooflijk voorzichtig, want deze zijn buitengewoon machteloos van aard en zullen effectief breken bij de kans dat je ze doelloos dwaalt. Hoogstwaarschijnlijk is de beste inzet om het schoon te maken een van de stoffen voor schermreiniging die kunnen worden verkregen voor het scherm van uw LCD-scherm, of het bombarderen van een uitzonderlijk delicate papieren handdoek, bijvoorbeeld degene die wordt gebruikt voor het reinigen van glazen. Begin met het evacueren van de roze sterschroeven en wrik de prop in alle opzichten voorzichtig naar u toe. KK zijn een paar niet waard om naar te verwijzen. Let op dat u het contact (dat gemaakt is van elastiek) voor de duim niet verliest. Voordat u het zelfs maar probeert, moet u proberen om ingeblikte lucht te gebruiken om te controleren of u vrije aarde of resten kunt verwijderen.

 

Onthoud dat in het geval dat je je eigen PSP repareert, je waarschijnlijk de garantie in gebreke blijft. In plaats van het schoon te maken, stof er subtiel kruiselings overheen, met als doel dat alle resten of afval op het scherm het echte scherm niet beschadigen. De linkerhelft van het LCD-scherm heeft een metalen gedeelte dat het LCD-scherm vasthoudt. Wanneer u dat hebt bereikt, schuift u de kleine schroevendraaier onder de lip die zich aan de linkerkant van de vangstang bevindt en schuift u deze omhoog met het doel dat de stang van de accommodatie wordt gescheiden. U moet die kant van de LCD losmaken door uw platte schroevendraaier tussen de LCD-behuizing en het montagegedeelte voor de LCD te schuiven. Als u de beugels op de connectoren optilt, ziet u donkere klemmen, het belangrijkste perspectief dat omhoog gaat. Het LCD-scherm is een kwetsbaar onderdeel van de PSP en zal in werkelijkheid ondenkbaar effectief krabben. Nieuwe rapporten verschijnen nog steeds, na dit tijdsbestek dat zegt dat PSP onvolkomenheden of problemen of een probleem heeft. Schaf een Think tab scherm reparative    aan die zegt: "Ik vervalt garanties", monteer uw Snap-on schroevendraaiers en ga aan de slag. Is er een punt om de kans te zien dat je het opzettelijk kunt breken en op dat moment jammerend over de manier waarop het niet in staat is een ontwikkelde mensenspier te confronteren? Dat gezegd hebbende, kan de UMD Door-fix thuis worden beïnvloed, hoe dan ook, het is niet precies zo eenvoudig als het klinkt, maar het kan heel goed af zijn. Wat betreft het probleem van de pixelafname, we hebben echt niets meer dan een slechte geheugenfix die thuis door de client kan worden beïnvloed, in elk geval zijn er talloze geweldige fixbeheerders die lijken een paar vorderingen te maken bij het repareren van die dingen die worden verantwoord voor PSP-problemen. Om dit te doen, moet u het apparaat demonteren. Plaats de bevestigingen een zak met ritssluiting of op een magneet om ze vast te houden terwijl u werkt. Druk de gesp aan de juiste kant in en zorg ervoor dat alles correct wordt geopend en gesloten voordat je je PSP weer in elkaar zet. Probeer het LCD-scherm niet schoon te vegen totdat u iets verstandigs hebt om mee af te vegen. Dat de PSP ontlaadt wanneer je hem oprolt, één hand de ene kant op en één hand de andere richting draaiend. Als je dit hebt bereikt, valt de tab scherm reparative    van het apparaat, met de kans dat je er ZACHT op tekent. Wanneer je deze boodschap hebt volbracht, open je in alle opzichten geleidelijk de tabs en het LCD-scherm zal verschijnen. Het kan heel goed worden verholpen door het te evacueren en voorzichtig te verwijderen van resten of andere flotsam en jetsam. Een ander rapport zegt dat de LCD-schermen niet water- / luchtbestendig zijn en in werkelijkheid stof erin kunnen krijgen. Verwijder de vangstang door een punt van de schroevendraaier onder de linkerhelft te schuiven en de schroevendraaier omhoog te schuiven totdat deze is ontkoppeld.

https://www.telefoonstar.nl/

 

 

Keywords

telefoonstar

Author's articles

Other articles