Article

Find, Search, Reprint, Submit Articles For Free

Per direct geld lenen


Ik hoef je niet te vertellen hoe vervelend het is wanneer je geen geld tot je beschikking hebt. Het kan dusdanig vervelend zijn dat je de rekeningen niet kan betalen, of zelfs geen geld om de boodschappen te betalen.

 

Het is echter ook vervelend indien je wat leuks wilt doen, maar je hebt hier het geld niet voor. Er is echter een oplossing. En deze oplossing heet, snel geld lenen.

De snelste lening die je kan afsluiten

In de vorm van een minilening kan je heel erg snel geld lenen. Zo snel zelfs dat je er op de dag van de aanvraag nog over kunt beschikken. Dan dien je natuurlijk wel in de ochtend de aanvraag in te dienen zodat de aanbieder van de lening genoeg tijd heeft om deze te verwerken en uit te betalen.

Het uitbetalen gaat tegenwoordig door het IBAN stelsel erg snel. En met de huidige verandering op het gebied van instant payments zal dit in de toekomst nog sneller gaan.

Of je dezelfde dag nog over jouw geld kan beschikken heb je dus zelf in de hand. Indien je de aanvraag correct invult en ook het gevraagde document in de vorm van een kopie van een identiteitsbewijs direct meestuurt, staat een snelle uitbetaling niks in de weg.

Zijn er ook nadelen aan minilening verbonden?

Dat klinkt allemaal natuurlijk fantastisch. Op deze manier kan je bijna per direct jouw geld probleem oplossen. Er zijn ook wel een paar nadelen aan verbonden.

 

Zo kan je niet heel erg veel geld lenen. Hierbij dien je te denken aan een bedrag van maximaal 400 euro. In de meeste gevallen zal een dergelijk bedrag je echter wel direct uit de problemen helpen.

Daarnaast dien je ook het geleende bedrag weer binnen een paar maanden terug te betalen. Het is dus wel noodzakelijk dat je tegen die tijd over het geleende bedrag beschikt. Indien dit niet het geval is, dan kan je eventueel weer een nieuwe lening afsluiten om de openstaande lening terug te betalen. In dat geval ben je echter wel bezig om de problemen voor je uit te schuiven.

Vergeet niet de rente die je dient te betalen

Rente dien je uiteraard ook te betalen. Doordat je echter een klein bedrag voor een korte periode leent zal het bedrag wat je aan rente kwijt bent wel meevallen.

 

Voor een lening van 400 euro voor 2 maanden is dit bijvoorbeeld nog geen 10€. En voor dat bedrag heb je dan wel 2 maanden de beschikking gehad over extra geld. En zeker in de situatie dat je dat echt nodig hebt is dat toch wel erg fijn.

Ook jij kan een lening afsluiten

Doordat er geen sprake is van een BKR toetsing, komt bijna iedereen in aanmerking voor het afsluiten van een lening. Zelfs al heb je een negatieve codering, of ben je niet in het bezit van een vaste baan, dan vormt dit doorgaans geen belemmering om een lening te verkrijgen. Dit in tegenstelling tot het afsluiten van een lening via een bank. Dat kan je vergeten met een negatieve BKR registratie.

 

Keywords

snel geld lenen , minilening , mini lening , klein bedrag lenen

Edwin_petersen

Hello, great that you are reading my articles!

Author's articles

Other articles