Article

Find, Search, Reprint, Submit Articles For Free

Gel Nagellack: Varför Ska Du Ha Det Också


Så snart den gelbaserade nagellacken kom på marknaden, går hela världen över det. Nu är kvinnor mer i gelpoleringen än i traditionell akrylpulver. Kanske är det hållbarhet eller det spektakulära utseendet, eller ens det sortiment av stilar som erbjuds gör det till en träff. Låt oss ta reda på om du ska gå för det eller inte.
 
Vad gör Gelbaserad nagellack olika?
 
1. Kan även användas på sköra naglar:
 
Huvudproblemet med acyklisk nagelfärg är att personer med tunna och spröda naglar inte kan använda den. Det kemiska innehållet i akrylbaserade polska skador på nagelbädden. Som ett resultat blev det utsatt för svamp och bakteriell infektion. Gelbaserade används tillsammans med en nagelolja som håller nagelbandet friskt och smidigt att röra vid. Den gelbaserade nagelfärgen levereras med en tjockare kappa som ger ett extra djup till tunnare naglar och gör det ser naturligt vackert ut.
 
2. Hög hållbarhet:
 
Med ett upptaget schema har ingen tillräckligt med tid för att få sina naglar gjorda regelbundet. Ett enda besök på närmaste manikyr kan kosta dig några hundra dollar ensamma. Med hjälp av gelbaserad nagellack behöver du inte upprepa proceduren varje vecka. Det är bevisat att en enda applicering av gelpolish kan vara upp till tre till fyra veckor. Så använd det bara en gång, och du behöver inte kasta bort pengarna bort. Det bästa med gel polish är att det kan appliceras hemma av någon. Följ bara anvisningarna och få dina naglar gjorda bara genom att sitta hemma.
 
3. Fungerar bra med förlängning:
 
De flesta av kvinnorna använder nagelförlängning för att få det festen utseende. Problemet med nagelförlängning är att det inte kommer att se så naturligt ut som äkta nagel trots att du applicerar två skikt av polska. Nu kan du få det riktiga utseende med gelpolish. Gel-polish ger utmärkt täckning som täcker nagelförlängningarna på ett sådant sätt att ingen kan räkna ut skillnaden mellan den verkliga och den falska.
 
4. Polens längd kan förlängas:
 
När du använder akryl nagelfärg måste du ta bort hela kappan och applicera om en ny päls när naglarna växer tillbaka. Gel polish har en helt slät yta, och det ser inte ut kakig när du applicerar ett extra lager på naglarna. Det blir ganska irriterande när du måste upprepa samma process varje gång din nagel växer tillbaka. Nu säger adjö till det problemet med gelbaserad gellack.
 
5. Torka snabbt:
 
Medan akrylbaserad nagellack kräver att luften torkar, behöver gelpolering inte någon extra tid då den torkar omedelbart. Därför kan du med gelbaserad färg retuschera din nagellista när som helst och var som helst utan att behöva oroa dig för ett rörigt finger.
Highdrade.se är en webbutik där du kan få ett brett utbud av märkesnåla nageltillbehör till en överkomlig pris. Startade 2013, highgrade.se är en online filial av en berömd Stockholm baserad Highgrade Hair & Beauty salong.

Keywords

Gellack , Nagellack

Other articles